Transformation Tuesday

Mocht je nu net opzoek zijn naar inspirerende foto’s waarop ik een aantal kilo afviel en mijzelf een andere lifestyle aanleerde, heb je pech! Want daar gaat mijn transformatie niet over. Mijn transformatie is persoonlijk en heel klein, maar toch heel groot.

Nee mijn transformatie is niet in foto’s uit te drukken, maar wel in fruit! Kennen jullie mijn comfort-zone artikelen nog? Ik groeide van doperwt naar sinaasappel, ¬†en huppel(de) ik nog even verder op dit pad van confrontatie!

Verleden,

In mijn verleden zie ik mijzelf als een ander iemand, mocht je dat nog niet bedacht hebben! Ik was een stil, verlegen meisje. Het liefst op mezelf, en iedereen die ook maar iets te dichtbij wou komen werd afgestoten. Mijn muur kon niet omlaag en zou omhoog blijven, en dat kon niet met vriendschappen of zelfs een relatie.

2013

Heden,

Zo, nu jullie weten hoe ik was is het aan jou om in te schatten of ik gegroeid ben. Ik vind van wel maar dat verschild uiteraard per persoon.

Intussen durf ik meer mezelf te zijn! Ik verfde niet voor niks mijn haar rood! Ik ben minder stil, ook al voel ik me nog niet altijd gehoord. Verlegen ben ik nog wel soms, als je iets te dicht bij komt kan ik dichtklappen. Dan weet ik het gewoon niet meer, en ga ik terug naar mijn oude gedrag. Ik doe dan natuurlijk mijn uiterste best om dit niet te doen of te laten merken, maar als je hier door heen kan komen zal ik je niet gouw meer laten gaan.

Ja, ik gebruik deze foto alweer! #tekortaanfotos

 

Ik voel mij de laatste tijd steeds beter, en dit kun je ook merken! Alleen soms zijn er nog dagen dat ik zit te piekeren, maar volgens mij kan ik dan beter even wat (groei)artikels lezen op mijn blog, aangezien ik niks te klagen heb!

Vind jij dat ik gegroeid ben? Ook al zijn het maar kleine stapjes? Laat het even weten in een reactie!

 

 

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 + 26 =