Update, (blog) Doelen voor 2017

Op 15 januari, schreef ik over doelen die ik dit jaar graag wou bereiken, en van plan was te bereiken! Ik zei dat deze doelen geen beloften zijn maar toch zet ik tot nu toe wel alles in om ze te behalen, benieuwd geworden? Lees snel verder!

Doelen,

Om maar gewoon meteen te beginnen, ging mijn eerste doel over sociale media! Ik wou hier meer tijd aanbesteden en dit naar een hoger level tillen. Nu kan ik vol trots zeggen dat ik mijn volgers doelen heb bereikt!! Of ik nou trots ben op mijn feed weet ik nog niet zo, ik vind nog altijd dat ik mijn Facebook en Instagram echt verwaarloos maar gelukkig ben ik een super actieve twitteraar! Hier kan ik dus nog wel iets meer energie insteken!

 

Mijn andere doelen gingen voornamelijk over het creëren van contact tussen jullie (mijn lezers) en mijzelf! Ik vind zelf dat dit redelijk goed gaat!! Ik reageer wat meer op jullie comments, tweets etc! En hoop ook dat jullie dit merken, en waarderen!

Persoonlijke doelen,

Hierna vertelde ik over 3 doelen die vrij weinig te doen doen hebben met mijn blog, ze waren over mijn persoonlijkheid en wat ik hierin wil verbeteren!

Met een liter thee en een ego zo groot als een olifant typ ik nu dat ik trots ben dat ik mijzelf in deze punten heb verbeterd! Ze gingen namelijk over mijn zelfvertrouwen, en sinds mijn deelname aan de MBO Topacademie is die behoorlijk gestegen. Nu zijn er best momenten dat dit nog beter kan, en is mijn comfort-zone nog niet op zijn gewenste formaat maar ik ben trots want ik voel mij in 7 van de 10 situaties zelfverzekerd!

Oww en ook heb ik mijn haar rood geverfd, dus de vraag wat mensen van me zullen denken stel ik ook niet meer zoveel! Zolang ik maar blij ben met wie ik ben en hoe ik eruit zie toch?

Ik wil dus nog werken aan mijn activiteit op Facebook en Instagram, en mijn contact met jullie! Gaan jullie me hierbij helpen?

Heb jij nog goede doelen? Of heb je ze al gehaald? Laat het even weten in een reactie!

 

You may also like

3 reacties

  1. Super fijn dat je je doelen hebt behaald! Ik vind het zelf ook lastig om meer contact via Instagram met mijn volgers te hebben. Ik vergeet altijd een foto te plaatsen haha.

    Liefs, Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 − 30 =