Vakantie, Ziek en meer… ~Weekview

Deze week had ik mij iets anders voorgesteld, maar hij is nog altijd lekker rustig verlopen! Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Lees snel verder in de nieuwe (en iets verlate) weekview!

Maandag, 10-07-2017

Goedemorgen, kan ik eindelijk uitgerust zeggen. Gister ben ik een dag vrij geweest en vandaag staat er een dagje treinen op de planning, en de reis gaat naar Utrecht naja eigenlijk de lush daar maar we doen net alsof ik niet 2 uur reis voor 1 winkel. Lekker rond gekeken en geroken, door naar een aantal andere winkels! Zo kocht ik nog een MAC patent polisch lip pencil, in de kleur french kiss. En kon ik het niet weerstaan even de stravidarius in te duiken, want he! SALEE! Hier kwam ik weg met een shirt en een nieuwe broek. Nog even een oude bekende opgezocht in Zwolle en daarna moe weer naar huis gereisd.

Dinsdag, 11-07-2017

Vandaag begon goed. Ik stond vrolijk op maakte me eten, en stapte op de fiets naar werk. Helaas begon ik mij de ochtend steeds beroerder te voelen en moest ik mezelf de dag echt door slepen. Toen ik thuis kwam was ik zo kapot, dat ik mij heb ziek gemeld voor mijn thuiszorg dienst van morgen ochtend. Sorry mensen, maar mijn lichaam geeft een duidelijke grens aan.

Woensdag, 12-07-2017

Om half 10! Ja je leest het echt goed, werd ik een keer wakker. Dat ik me had ziekgemeld was maar goed ook, want alles doet pijn! Het zal je dan ook niet verbazen, dat vandaag een bank hang dagje was tot ik weer mijn bed in dook.

Donderdag, 13-07-2017

Vandaag begon de dag rustig, ik typte wat blogs kookte en maakte mij klaar voor de klasse BBQ die deze avond plaats vind. Ik kon de heen en terug weg mee reizen met een klasgenoot, wat al enorm veel scheelde. Het was een leuke avond, we hebben gelachen, afscheid genomen en een heleboel gegeten.

Vrijdag, 14-07-2017

Nee vandaag was niet nog een vrije dag, maar wel een dag die wat moeizaam op gang kwam. Ik had namelijk pas dienst om 15:30 uur dus heb lekker rustig aan gedaan. Na de dienst kon ik donders goed merken dat ik een paar dagen rustig aan gedaan had, want mijn benen hadden niet zoveel zin in bewegen.
Thuis heb ik de nieuwe netflix film ‘To The Bone’ gekeken, die ik je echt aanraad. Ik hoop trouwens wel op een deel 2, aangezien hij een veel te open einde had. Mijn recentie lees je binnenkort op het blog van Falco!

Zaterdag, 15-07-2017

Eens in de zoveel tijd moet het echt gebeuren. Een huishoud dagje! Die stond dus vandaag in de planning. Intussen tijd is alles van de TT opgeruimd, draait de 2e was heb ik koekjes gebakken en wil de hond aandacht want die snapt niet wat deze kip zonder kop aan het doen is. Ik moet toegeven, het was ook echt een bende en ik ben echt een verzamelaar. Vanavond staat er een film aka netflix avondje op de planning!

Zondag, 16-07-2017

Ja, wat moet ik jullie over vandaag gaan vertellen. Ik heb gewerkt bij tuinland, en hierna serie gekeken. Ik ben net begonnen in ‘Girl boss’ en me like it! Verder heb ik niet zoveel te vertellen over vandaag.

Wat hebben jullie gedaan deze week? Laat het even weten in een reactie! 🙂

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 + 29 =