Vergeet jezelf niet

Ken je dat? Je loop al dagen rond, in dezelfde outfit. Met tegenzin onder de douche omdat je een enorm tijd te kort hebt? En alleen maar bezig zijn met school, werk of dingen regelen voor anderen?  Dit gevoel heb ik de laatste weken 80% van de tijd bij me gedragen. Maar wat doe ik eraan, en hoe vergeet ik mezelf niet?

Zoals jullie vast wel weten, ben ik aan het afstuderen en daar gaat heel veel tijd inzitten! Vooral omdat we inmiddels de school verslagen aan het afronden zijn, en ons voorbereiden op stage. Hiernaast werk ik natuurlijk ook nog behoorlijk wat uren binnen de zorg, waar ik veel bezig ben met mijn zorgvragers en hun vraag en behoeften.

Het is genoeg,

Ik gil al bijna de hele week dat het nu genoeg is, en ik even tijd voor mezelf moet gaan nemen. Gewoon een hele dag in joggingsbroek met sweater YouTube video’s kijken, Netflix series beginnen en even het continue gevoel van moeten los laten.

Die dag is vandaag!

Vandaag is het tijd voor mij, de dieren (DUHH!) en een heleboel gehang!

Wat doe ik op een ‘ontspan’ dag?

Ik ben vanmorgen begonnen met een run, ja mensen ik loop weer hard en het gaat super goed! Ik heb geen last meer van knieën en krijg steeds meer zin om mijn sportkleren aan te trekken en naar buiten te gaan. Ook al was dit een reden dat ik afgelopen week heb rond gelopen als een zieke zeehond, hardlopen in de regen met een slechte weerstand is geen goed idee! (nog wel in de opbouwfase)

Na deze run heb ik energie voor 10 en heb ik de hele ochtend YouTube video’s van Olivia Vargus en Margot Lee gekeken, ik hou echt van die meiden!
(Als je dit leest comment dan jou meest favoriete YouTuber!)

Ondertussen ben ik wat met vrienden aan het babbelen over van alles en nog wat en heb ik besloten straks het een en ander in het huishouden te gaan doen, als dit er oprecht echt van gaat komen.

Vanavond word het gewoon 100% netflix en chill!

Wat doe jij zoal op een ontspan dag? Herken jij je erin dat je soms even ergens niet aan te denken? Laat het me weten in een reactie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
27 − 9 =