Vrij, Verjaardagen en meer… ~ Weekview

Een nieuwe week, en he! Ik heb deze week niet alleen maar gewerkt, ik had namelijk een paar vrije dagen! Nu heb ik me daarop niet heel nuttig gemaakt maat toch! Een nieuwe weekview staat online!

Maandag 14-08-2017,

Dag 14/15, het einde is bijna inzicht en ik ben kapot! Mijn lijf hunkert naar een vrije, bank hang dag en toch heb ik zin om mijn beide vrije dagen druk in te plannen. Bezoekje hier, uitje daar! Maar wie weet, het blijft tot nu toe bij plannen en erover na denken. Vandaag had ik een dubbele dienst die niet heel handig gepland was, dus ik voelde me de hele dag een beetje opgejaagd. Gelukkig kon ik wel op tijd mijn bed in duiken om morgen nog 1 dag te knallen!

Dinsdag 15-08-2017,

FEEST! Dag 15/15 is eindelijk aangebroken, ik ben op en werk nog een hele dag bij de tuinland! Gelukkig had mijn collega een briefje neergelegd met dingen die ik kon doen, want als ik zelf taken moest gaan verzinnen was er niet veel terecht gekomen. Na werk, ben ik op de bank gaan liggen en kwam ik er pas vanaf toen de hond naar buiten wou.

Woensdag 16-08-2017,

Vandaag kwam Anouk op bezoek, en wou ik bezig met la blog! Zoals je waarschijnlijk al denkt is dit er niet van gekomen, we hebben netflix opgezet en dit tot ongeveer 19:00 uur gekeken. Ondertussen heb ik rustig gekookt, want dingen opgeruimd en gerommeld in huis. Een heerlijk niks doe achtig dagje dus!

Donderdag 17-08-2017,

Ook nog een vrije dag, nu vind ik het over het algemeen heel lastig om niks te doen. ’s ochtends had ik daarom besloten er vandaag even op uit te gaan om wat foto’s te maken, door de regen durfde ik dit alleen niet aan! Mijn spik splinter nieuwe camera stuk omdat ik zo nodig de regen in wou? Nee liever niet! Dus vandaag was nog een schrijf, hang, netflix dagje. Maar eerlijk mijn lijf had hier ook wel behoefte aan!

Vrijdag 18-08-2017,

Oma is vandaag jarig! Dus ik stapte met Anouk rond 9:45 in de trein om haar even een bezoekje te brengen. Zoals altijd was dit een super gezellig bezoek! Helaas moesten we alweer vroeg weg, omdat ik om 17:00 uur moest werken. Werk was redelijk vol te houden, maar mijn knieën vonden dit niet! Twee rust dagen is funest geweest en ik had moeten tapen maar dat had ik dus net gedaan!

Zaterdag 19-08-2017,

Ochtend dienst! De dag begon dus redelijk vroeg, maar wel lekker rustig. In het weekend slapen veel zorgvragers uit, dus heb je iets meer tijd per persoon en minder tijdsdruk. ’s middags met de afdeling wat gaan drinken in het lunch café op het oord, wat super leuk was heerlijk om je zorgvragers zo te zien genieten van iets heel kleins. Hierna heb ik pizza gemaakt bij Anouk en Martijn om daarna heerlijk op de bank uit te buiken!

Zondag 20-08-2017,

Jess, spontaan een vrije dag en die gaan we goed benutten om mezelf weer op te laden voor de aankomende 8 werkdagen! Verwacht niets meer dan netflix, bloggen en misschien wat foto’s schieten! Tijd voor wat ontspanning!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Laat het even weten in een reactie! 🙂

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 − 14 =