Vrije tijd, Onderzoeken en meer … ~ Weekview

Het was een goede week mensen, een week met vrije tijd! Een nieuwe aankoop en een hoop gelach op werk! Ik heb ervan genoten, genieten jullie nog even mee?

Maandag, 12-06-2017

Vandaag was een rustig dagje, eerst naar school waar ik twee groene kaarten in leverde voor burgerschap nog 1 en ik heb het vak afgerond! Hierna heb ik een nieuwe telefoon gekocht (met abbonement) en ja wat doe je als je een nieuwe telefoon hebt?! Hem uitproberen!!

Dinsdag, 13-06-2017

Na een examen op school waarvan de uitslag nog ongeveer 6 weken duurt! 6 HELE WEKEN! Hierna ben ik druk geweest in het huishouden, en kwam Anouk op visite.

Woensdag, 14-06-2017

Met tegen zin ben ik naar school gegaan want ik weet dat we op deze dag altijd vrij weinig doen. We mochten dan ook eerder weg en dan heeft me een lekkere wandeling met Fennah opgeleverd. Net zoals de voorgaande dagen heb ik na school vrij weinig gedaan, ik heb nog wat aan mijn onderzoek gewerkt, gekookt en OITNB gekeken!

Donderdag, 15-06-2017

Ik heb genoten van mijn vrije dagje, heerlijk aan mijn blog gewerkt (achter de schermen) en ondertussen, met de hond geknuffeld. Heerlijk! ’s Avonds nog een avond dienst gewerkt in de thuiszorg, die me niet in de koude kleren ging zitten. Ik was kapot toen ik weer thuis kwam!

Vrijdag, 16-06-2017

Aller eerst, wou ik niet mijn bed uit maar verplichten mijn wekker en geweten mij. Na een late dienst is het altijd lastiger om op te staan! Eerst naar school, waar ik moeite moest doen bij de les te blijven. En daarna eventjes thuis zitten om vervolgens weer de late dienst in te gaan! Gelukkig dezelfde als gister, dus ik was al wat bekender op de route. Eenmaal thuis nog even wat gedronken en geknuffeld met Fennah en daarna optijd mijn bed in! (voor hoeverre dat nog mogelijk was)

Zaterdag, 17-06-2017

Ook vandaag, werd ik wakker gemaakt door mijn wekker. Om 9 uur moest ik beginnen bij de Tuinland, en ik zou werken tot een uurtje of 6. Hierna lekker naar huis, even eten en met Anouk wat TV gekeken. Een vrij rustige zaterdag dus!

Zondag, 18-06-2017

Ik kon uitslapen! Ik werd om 8 uur wakker maar ik had de mogelijkheid om uit te slapen!
Eerst even wat verder gewerkt in huis, met afwassen en de was draaien en hierna even op bezoek geweest bij mijn ouders. Vanuit daar even een middagje gewerkt, en nu alweer lekker achter de laptop in de schaduw genieten van het weer!

Hebben jullie ook zo genoten van het weer? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 − 5 =