Waarom ik van de herfst hou!

Iedereen heeft zijn favoriete seizoen, voor menig een is dit de zomer maar voor mij is dit de herfst! Tijd voor het koudere weer, de verkleurende blaadjes, kastanjes, hazelnootjes allemaal zomaar voor het oprapen. De tijd voor de warm chocolade melk, marsmallows en uren netflix kijken onder een warme deken. Maar waarom is de herfst mijn favoriete seizoen? Je leest het hieronder!

897ba629-d7cd-4e09-837e-1b14222b3e1eedit

Reden 1:

Er komen weer leuke series, film en progamma’s op de TV! Elke vrijdag en zaterdag heb je weer een reden om op de bank, met je dikke sokken en een kop thee te staren naar de TV. (en mocht je ze nou niet leuk vinden, bestaat er ook nog netflix!) 

Reden 2:

Het is weer de tijd om een appeltaart, in de oven te gooien! En wie houd daar nou niet van?

Reden 3:

Boswandelingen met je kleine of grote viervoeter worden leuker, door alle verschillende kleuren die je tegen komt! En het is weer een lekkere temperatuur om de hele dag in het bos rond te wandelen! (vergeet je camera/telefoon niet, de drang om geen selfie te maken is erg lastig te weerhouden) 

Reden 4:

De winkels hangen weer vol herfst kleuren, en dikke truien! waar je je bijna in kan verstoppen, lekker op de bank in onderuit kan zakken en er nog fatsoenlijk in kan uitzien!

Reden 5:

GEURKAARSEN! Tsja wat moet ik hier bij uitleggen, er komt gewoon een heel andere sfeer in de herfst. Het word weer vroeg donker, kaarsjes gaan aan of een openhaard word opgestookt! Het word gewoon gezelliger!

Houden jullie ook zo van de herfst? Wat doen jullie graag in de herfst?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
4 + 2 =