Waarom ik nooit make-up draag

Oke, om dit artikel te snappen zou je me een beetje moeten kennen. Dan zul je namelijk weten dat ik 9 van de 10 keer zonder make-up de straat op loop! Mocht je me nu niet kennen, zul je mij er toch op moeten geloven! Maar waarom draag ik nooit make-up? Heb ik er een reden voor?

Onzin

Eerlijk is eerlijk, vroeger vond ik het erg interessant en nog altijd vind ik het wel mooi om te zien hoe andere hun make-up zo spik en span aanbrengen maar het zelf doen? Neeh dat is mij te veel werk. Ik sta ’s ochtends op, borstel mijn haar, poets mijn tanden doe af en toe een beetje lipgloss op en dan houd het toch echt wel op. Ik heb er zelf niet zoveel belang bij om elke ochtend een uur voor de spiegel te staan en ik voel me er gelukkig ook prima bij!

Hier draag ik dus make-up.

Alles heeft een prijskaartje

Na mijn artikel van Donderdag komt deze misschien een beetje raar over maar ik voel mij prima zonder make-up, mocht ik het wel willen dragen zou ik eerst alles moeten kopen. Want verder dan een oogschaduw en lippenstift komt mijn verzameling niet. Nu is het met make-up vaak ook nog zo dat je zeker betaald voor je kwaliteit, en je advies. Wat ik zeker nodig heb!

Hier dus helemaal niks!

Creatief onvermogen

Harkpoppetjes zijn mijn meesterwerkjes, dus hele cat-eyes tekenen op mijn trillende oogleden? Ik zie het niet gebeuren! Dat word dan eerder de Atlantische oceaan met storm, en dat ziet er niet zo prachtig uit mocht je dat denken.

Mocht jij nou toevallig een goedkoop goed product weten, of iemand die iedereen kan leren om te gaan met make-up. Laat het dan even weten in een reactie en wie weet word ik ook een beauty blogger? ( Dat laatste gaat dus nooit gebeuren, wees gewaarschuwd) 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 − 3 =