Wassen, naar de orthopeed en meer … ~ Weekview

Deze week heb ik nog een beetje in de sleur van de afgelopen twee vrij weken gezeten, mijn lichaam moest er even weer aan wennen dat school en werken vaak ook op een en dezelfde dag moet gebeuren! Helaas leveren mijn spieren wat protest maar verder was het een goede week want ik heb eindelijk een wasmachine!!

Maandag, 08-05-2017

Goedemorgen! Rond 09:30 ben ik mijn bed uitgerold, en heb ik wat ‘moet’ telefoontjes gepleegd. Ik heb mijn eerste was aangezet, en besloot de rest van de dag rustig aan te doen! ’s Middags even op de koffie bij mijn ouders, en hierna door naar het ziekenhuis. Eenmaal daar kon ik meteen door naar de röntgenafdeling om een foto te laten maken van mijn knieën, hierna melde ik mij weer bij de balie om de arts er nog even naar te laten kijken. En toen bleek dat ik door mocht voor de MRI!

Dinsdag, 09-05-2017

Zo, mijn wekker ging toch wel even iets te vroeg om 7 uur. Het schoolse leven is weer begonnen en dat gaat me niet in de koude kleren zitten. Na mijn dagje tot 13:00 ben ik naar de tattooshop gefiets en heb ik mijn 3de stuk ijzer in mijn lichaam laten zetten: een navel piercing! Hierna lekker geskyped, geleerd en gekookt uiteraard!

Woensdag, 10-05-2017

Vandaag was een dag dat ik er een beetje door heen begon te zitten. Ik moest eerst een paar uurtjes naar school, waarna ik een dienst achter de kassa heb gedraaid. Eenmaal in de avond was ik op! Ik ben vrij vroeg gaan slapen en zelfs vergeten mijn avond eten te maken!

Donderdag, 11-05-2017

Na een rustige ochtenddienst in de thuiszorg, kon ik heerlijk in de zon naar de dierenarts wandelen met Fennah. Ze heeft al een poosje een bultje op haar kin, en hiervan zijn er cellen afgenomen om verder te onderzoeken. Eenmaal thuis heb ik even een bakkie koffie gedronken, en mijzelf klaargemaakt voor de diplomering van de MBO topacademie.

Vrijdag, 12-05-2017

School stelde vandaag niet zoveel voor. Doordat de docenten op een werkweek waren vielen er her en der al een lesjes uit. Vandaag was het dag van de verpleging en omdat wij les hadden, konden we om 10 uur een traktatie op onze ‘gewoonlijke’ verdieping halen. Dit werd alleen een uur later, door de o zo vergeetachtige bakker en een slecht gemaakte afspraak. Maar al met al, hebben wij ons gebakje gehad! Na school ging ik eventjes naar Fennah toe, om vervolgens ZEIKnat op werk aan te komen. Oprecht mijn shirt, hempje, ondergoed alles was nat! Mijn collega’s konden er wel om lachen. Met mijn natte pak heb ik een avondje potterie gedaan.

Zaterdag, 13-05-2017

Vandaag had ik een luxe rooster zoals mijn collega het noemde. Ik begon om 10 uur en hoefde maar tot 17 uur! Iedereen was druk in de weer omdat het erg druk zou worden, maar ik vond dit persoonlijk nog wel meevallen. Ik heb veel plantenbakjes gemaakt, en verkocht. Wat natuurlijk vrij logische is aangezien het morgen moederdag is. In de avond heb ik veel met mn laptop gezeten, omdat hij besloot mijn wifi netwerk te blokkeren. Gelukkig is dit opgelost!

Zondag, 14-05-2017

MOEDERDAG! En ik ben de hele dag aan het werk! Mijn moeder zou namelijk niet thuis zijn, en ik had geregeld dat ik de hele dag lekker aan het werk kon. Eerst in de thuiszorg en daarna bij de tuinland. Overgeplaatst op een andere afdeling heb ik me toch redelijk vermaakt, en een heleboel vragen gesteld! Hierna heb ik mezelf op de bank neergezet en ben ik er niet meer vanaf gekomen.

Wat hebben jullie allemaal gedaan? Toevallig nog iets gegeven voor Moederdag? Ik heb namelijk nog wat inspiratie nodig!

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 − 26 =