Wazige Weetjes

Wazige weetjes, ook wel Random facts of aparte dingen die ik doe. Meerdere bloggers zijn mij al voor gegaan, en vandaag vertel ik jullie even uitgebreid om 7 van mijn eigenaardigheden! Je leest het hier onder!

Wazig weetje #1,

Ik draag 9 van de 10 keer 2 verschillende sokken, niet omdat ik er één of andere spirituele reden voor heb. Maar omdat ik er altijd één kwijt raak en te lui ben om paren te zoeken! Tsja hoort erbij toch? Gelukkig kijk ik er wel een beetje naar dat ik niet knal geel en knal groen bij elkaar aan trek!

Wazig weetje #2,

Ik word bijna altijd ouder geschat dan ik werkelijk ben! Hoe en waarom, geen idee! Maar de meeste mensen schatten mij tussen de 21-23 jaar terwijl ik pas 19 ben!

Moet ik dit als compliment opvatten of niet?

Wazig weetje #3,

Ik ben helemaal NIET dol op chocolade! Heel af en toe, ééns in de 3 maanden zie je mij thuis komen met chocolade en zelf dan geef ik het vaak als nog weg omdat ik er toch geen zin in had. Welke vrouw is met mij??

Wazig weetje #4,

Voor ik bij tuinland ging werken op de kamerplanten, had ik geen groene vingers! Intussen gaat 80% nog steeds dood, maar geniet ik wel veel meer van planten in mijn omgeving!

Wazig weetje #5,

Ik vergeet altijd WC papier te kopen! Iets wat je ouders normaal altijd doen, moet ik ineens zelf doen en dat zit nog niet helemaal in mijn ritme. Meestal red ik het gelukkig net!

Wazig weetje #6,

Als ik op mijn laptop net mijn facebook en twitter heb gecheckt, pak ik regelmatig mijn telefoon om te kijken of hierop iets nieuws te vinden is! Want he! In die 3 seconden heeft iemand vast iets gepost.

Wazig weetje #7,

Ik ben blij als ik op mijn favoriete routes in de thuiszorg mag werken, maar ook als ik een route fiets met veel injecties. Sorry not sorry, ik vind het leuk om een naald in andermans lijf te zetten!

Denk jij nou, ‘he! Dat heb ik ook?!’ plaats hem dan even in een reactie zodat ik weet dat ik niet de enigste ben!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 + 5 =