Weer een stapje terug.

Hoe ik in mijn vorige comfort-zone bericht nog met trots vertelde dat ik sprongen vooruit maakte, en mijn druif had behaalt. Ben ik helaas nu weer wat terug gerold, en hang ik ergens tussen de druif en doperwt in. Benieuwd waardoor? Lees dan snel verder!

Ik ga nu sinds een paar weken weer volledig naar school, geen stage van 32 uur per week meer, geen gehaast om op tijd je bed in te komen voor de volgende dienst. Nee, de hele dag naar powerpoints kijken vanaf een houten stoel. En eerlijk is eerlijk die stoelen zitten niet eens lekker!

Terug geslagen,

Vol met goede moed ben ik erin gegaan. Ik ging laten zien dat ik er net zo goed bij hoorde en net zo goed mijn mond open kon trekken als de rest. Helaas heeft dit niet gewerkt, ik was behoorlijk overdonderd van het weer op school zitten dat ik mijn veilige gedrag weer heb opgezocht. Ik hield mijn mond, hielp waar ik kon, en was vooral een rustig meisje.

Iets wat ik dus liever niet wilde zijn, maar wel was door alle indrukken die eigenlijk zo normaal zijn.

Maar ook positieve geluiden,

Mijn mentor vertelde mij dat zei toch ziet dat ik sprongen maak. Ook al zijn dit kleine sprongen ze was wel trots. Hierdoor voelde ik me wel weer wat beter en durfde ik toch steeds een beetje meer te tonen wat ik wilde.

Overigens gaat het tijdens de top academie lessen wel uiterst goed. Hierin kan ik echt mijzelf zijn doordat ik dit vanaf het begin al ben geweest zijn hun ook niet anders van mij gewend. Het zou dus alleen maar raar zijn als ik hierin dus ineens stil en terug houdend ben.

Gelukkig heb ik nog wel gevoel dat ik groei en mijn comfort-zone uitbreid alleen iets minder snel dan hiervoor, en misschien met iets meer tegenslagen.

Hebben jullie nog tegenslagen gehad deze week? En hoe ga jij daar het beste mee om? Laat het weten in een reactie!

You may also like

3 reacties

  1. Soms is het niet erg om een terug slag te hebben dat hoort er ook bij. Is een erg bekend iets namelijk, voor mijn gevoel was ik begin dit schooljaar ook weer terug naar het stille meisje maar toen ik een gesprek had met mijn coach op school vond hij dat het juist heel goed ging en dat ik best veel praatte. You can do it girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
16 − 3 =