Werk, Vrije tijd en meer… ~ Weekview

Eerlijk is eerlijk deze week was best wel eentonig, dus wees niet verbaast als elke dag op elkaar lijkt of vrijwel het zelfde is. Sorry not sorry!

Maandag 18-09-2017,

Vandaag zat ik nog behoorlijk in de stress van al het huiswerk dat we hadden, we hadden zoveel opgekregen dat alleen mijn weekend niet voldoende was dus na school en werk ben ik nog druk aan de gang geweest met het typen van twee brieven.

Dinsdag 19-09-2017,

Nog een dagje school en werken stond er op de planning, tussen school en werk door ben ik even met de hond naar het bos gewandeld om mijn stappen van steptember te behalen voor vandaag en dat is gelukt! Tsja verder? Heb ik niet zoveel gedaan.

Woensdag 20-09-2017,

Eerst je lees je weekviews waarin ik alleen maar werk en nu ga ik alleen nog school en werk ik ook nog eens, ze worden er dus niet heel erg spannend! Vandaag had ik een korte school dag waarna ik had mijn best heb gedaan om een paar artikeltjes op papier te tikken, hierna nog een kort avondje werken!

Donderdag 21-09-2017,

Intussen is één van mijn dagen aangebroken dat ik niet hoef te werken dus dit zien we als een halve vrije dag? Maar voor school moesten we nog even langs de huisarts, niks ernstigs overigens! Hierna heb ik een hele bende films opgezet en vond dat eigenlijk wel voldoende voor de dag!

Vrijdag 22-09-2017,

Om mijn dag toch nog goed te beginnen, begin ik heel spontaan met de afwas maar erg veel meer is er niet van gekomen. Ook vandaag ging de tv aan en kwam ik er niet meer voor weg. Hoewel ik nog heb gedacht aan het huishouden kon ik mijzelf er niet toe zetten. De hond verhaard dus ik erger me wel echt aan mijn ‘vieze’ huisje.

Zaterdag 23-09-2017,

Na mijn ochtend dienst belde mijn vader of ik nog naar de mediamarkt wou, aangezien ik eerder deze week had gevraagd of hij mee ging een combi magnetron te halen. Dus dus magnetron is er gekomen, maar ook een playstation 4 kwam mee de winkel uit. Waarom ik een ps 4 kocht? Dat leg ik later verder uit in een artikel!

Zondag 24-09-2017,

Vandaag even uit mijn comfort-zone. Een zorgvrager waar ik niet bepaald goed mee kon moest ik uit bed halen en dat ging zonder problemen! Ik was zo blij en opgelucht dat het eindelijk goed ging! De rest van de dag heb ik horizon zero dawn gespeeld, sorry verslaaft enzo!

Dat was mijn week in het kort! Eigenlijk heb ik niet heel veel gedaan, en moet ik ook echt bezig in het huishouden maar dat komt morgen wel weer!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 − 16 =