Werken, Miskopen en meer… ~ Weekview

Deze week was goed gevuld in mijn agenda, mensen die nog wat mij wilde plannen hadden pech en er moest toch echt gewerkt worden! Naast werk, een herkansing en natuurlijk mijn gewone schooldagen! Benieuwd wat ik verder deed? Lees dan mee!

Maandag, 15-05-2017

Zo, een nieuwe week, nieuwe kansen! Vandaag heerlijk eerste uur vrij, en daar heb ik heerlijk van genoten in mijn bed. Hierna een paar uur uit mn neus eten op school, en op naar mijn thuiszorg dienst die behoorlijk anders verliep als de planning was! Eenmaal thuis meteen de lasagne maar de oven in gegooid, en even de vorige weekview online gezet.
Hierna gewassen, stof gezogen en afgewassen! Want die dingen moeten tegenwoordig ook gebeuren. Hierna nog even drie brieven getypt en op de bus gegooid, jah oma’s ze komen van mij!!

Dinsdag, 16-05-2017

Na een goede nacht, stond in eindelijk weer eens uitgerust op! Ik voelde me energie rijk, en vergat een beetje eten in mijn tas te stoppen. Hierdoor kakte ik vrij snel in, wat redelijk te merken was tijdens mijn werk na school. Ik draaide een middagje kassa, en heb hierna nog even boodschapjes gedaan.
Op aanraden van een aantal mensen kocht ik wraps en Hak bonenmix/schotel, ik vond het tegenvallen en wel pittig. Dus Karin je kunt nog een Facebookberichtje verwachten 😉

Woensdag, 17-05-2017

Vandaag was het heerlijk warm weer! En ik had weer eens een dagje school waarop ik niks heb gedaan, dus ik ben iets eerder weggegaan. Hierna heb ik een route in de thuiszorg gedaan van 2 uurtjes!

Donderdag, 18-05-2017

Een dag die vrij rustig begint en die ik ook graag rustig wil houden! Ik ben de dag begonnen met een kop koffie, en de fluitende vogeltjes tot er ineens iemand aanbelt. Ik doe open en daar staat iemand van Actium het bedrijf waar ik mijn woning huur. Hij vertelde dat er in de badkamers lekkage was ontdekt omdat de tegels loszitten, en dat deze waarschijnlijk gerenoveerd gaan worden! Een vreugdedansje was denk ik wel op zijn plaats, want dat vind ik natuurlijk wel goed! Hierna heb ik gewerkt en een paar nieuwe schoenen gekocht, helaas bij thuiskomst waren het twee rechter schoenen…

Vrijdag, 19-05-2017

DRUK, DRUK, DRUK! Mijn planning liep over door mijn foutje van gister, maar het was te doen! Eerst naar school voor 6 uurtjes les en mijn herkansing; Ja hoor ik heb hem gehaald! Hierna Tuinland bellen of ze het andere paar voor me achter wouden leggen, en tijd voor lunch! Anouk kwam gezellig bij mij lunchen en moest precies weg als ik ook op route moest! Na de route, die overigens weer eens heel soepel verliep (NOT) door naar de tuinland, en mijn schoenen ruilen!

Zaterdag, 20-05-2017

Na een kleine 3 uur slaap ging om 6 uur de wekker alweer, ik zou een ochtend dienst draaien voor team noorderpark en was vrij zenuwachtig!! De route verliep goed, beter als gister zelfs! En hierna ben ik lekker in huis aan de schoonmaak gegaan, alles behalve de slaapkamer is nu klaar en schoon!

Zondag, 21-05-2017

Eindelijk een dagje uitslapen! Mag ook wel eens, na een goede nacht een sterke bak koffie en mijn o zo gezonde lunch op basis van rijstwafels en smeerkaas (ja, sorry frouk!).  Hierna heb ik een middagje gewerkt, en eerlijk ze houden zoveel rekening met mij! Ze weten daar van mijn knie, dus ik word gewoon achter de blijven zitten kassa geplaatst super fijn! In de avond bleek mijn kip saté niet meer goed te smaken, dus heb ik maar weer rijstwafels met smeerkaas gegeten.

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook zo akelig geslapen door de warmte? Laat het weten in een reactie!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
6 − 5 =