Werken, Plannen en meer… ~ Weekview

Eerlijk is eerlijk, ik denk dat mijn weekviews van de zomer niet heel interessant zullen zijn. Waarschijnlijk lees je 24/7 dat ik aan het werk ben maar hé! Het is iets! Benieuwd waar ik deze week werkte? En of ik nog iets leuks heb gedaan?

Maandag, 17-07-2017

Goedemorgen riep mijn wekker om 6 uur! ZOOO VROEG. Maar vandaag mocht ik beginnen met mijn baantje bij vanboeijen, iets waar ik al een poosje naar uit keek. Intussen kriebelt het een beetje van binnen, ga ik het wel goed doen? Ik had een ondersteunende dienst dus ik had gelukkig altijd iemand om op terug te vallen. Om half 4 was ik eindelijk vrij, en ik was op! Maar de dienst is goed gegaan.

Dinsdag, 18-07-2017

Rond een uur of 9 besloten mijn ogen dat het tijd was om op te staan, ik doe alles wat op mijn ‘to-do’ lijstje staat voor deze dag. Hierna is het tijd om even wat blogs te typen en aan mezelf te denken. Rond een uur of 15 ben ik op de fiets naar werk gestapt, waar ik een late dienst draaide. Ook hierna was ik helemaal gesloopt! Maar een goede nachtrust helpt me er vast wel boven op.

Woensdag, 19-07-2017

Ook vandaag was het weer tijd voor een late dienst. De to do lijst was niet zo groot dus ik heb heerlijk op de bank gelegen en gelezen, het boek van jiami? Uit! Na de dienst heb ik heerlijk geslapen, tot het ging onweren moet dat echt als ik moe ben?

Donderdag, 20-07-2017

Heerlijk een vrij dagje, en die had ik ook wel even nodig! Ik merk nu al dat ik teveel op me heb genomen voor de vakantie en erna. Ik heb rustig wat boodschapjes gehaald, lekker sushi gemaakt en op de bank gehangen! Zo’n dagje moet je af en toe eens hebben toch?

Vrijdag, 21-07-2017

Vanmorgen moest ik om 9 uur beginnen bij tuinland, gelukkig maar tot 13:00!!! FEESTJEH, hierna ben ik even naar mijn ouders geweest om vervolgens (nog in werkkleding) het centrum in te duiken. Mijn broertje wou een nieuwe game en welke zus helpt hem daar nou niet even bij! Helaas ging hij uiteindelijk met lege handen naar huis en ben ik de sims 4 rijker, en een laatje om CD’s en DVD’s in af te spelen. Na 3 uur!! Proberen het spel te installeren bleek ik geen laatje nodig te hebben, en kon het volledig via internet.

Zaterdag, 22-07-2017

Het regende toen ik opstond en de weersvoorspelling was ook niet denderend, dus besloot ik met een lage broek en dikke zomerjas naar mijn werk te gaan. Slechtste keuze van de week! Het was namelijk op het max. 35 graden in de kas, ik heb ongeveer 3 Liter water gedronken en was zo blij dat ik thuis kon douchen! Hierna nog even tv gekeken en de Sims gespeeld.

 

Zondag, 23-07-2017

Uitslapen, heerlijk! Vandaag heb ik late dienst op mijn oude stage, en ik heb er weer zin in! Natuurlijk moeten er nog een aantal huishoudelijke dingen gebeuren zoals was ophangen, afwassen, eten klaar maken voor vanavond want ik was gister te lui om rijst te koken. Daarna springen we alweer op de fiets!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Nog weg geweest? Laat het even weten in een reactie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 − 12 =