Werken, School en meer… ~ Weekview

Goedenavond, ja ik weet het! De tijd is niet altijd mijn beste vriend, en huiswerk moet ook gemaakt worden! Maar hier is hij dan ein-de-lijk! De weekview!

Maandag, 27-03-17.

Zo daar gaan we weer, tijd voor een week school! Waar ondertussen ook nog een dag of 4 werk bij is gekomen, door een mailtje van mijn bijbaantje. Ik bereid me dus voor op een zware week en besloot niet zoveel te doen vandaag.

Dinsdag, 28-03-17.

Vandaag ging ik naar school voor 3 uurtjes kinderverpleegkunde, naar school. Hierna kon ik even een uurtje naar huis om vervolgens vragen te gaan stellen aan een apotheker voor ons onderzoek medicatie veiligheid. Waarna ik mij thuis omklede om vervolgens te gaan werken! Dozen uit pakken, controleren, prijzen en op de kar, VOLGENDE! En dat 4 uur lang. Eerlijk is eerlijk ik ben er best wel moe van!

Woensdag, 29-03-17.

Vandaag had een vrij korte schooldag, 4 uurtjes les en daarna even naar huis om te lunchen. Wel met een beetje haast aangezien ik om 13:00 uur weer in de tuinland stond om wat uurtjes te werken. Vandaag was het poterie, en één ding ik zeker mocht je willen sporten en geen geld hebben ga daar werken! Hierna heb ik niet zoveel meer gedaan, aangezien mijn voeten zeiden dat ze dat niet wilden. Ook kocht ik nog twee orgieën, want ja ik ben om!

Donderdag, 30-03-17.

Vandaag was een dagje school, eerst 2 uurtjes school en toen alweer vrij ja dat lees je goed! Alweer maar 2 uur les. Intussen begin ik redelijk zat te worden van al die uitval en korte dagen, maar ik heb dus heel effectief gewerkt voor de MBO topacademie! om 16:00 uur begon de LOB van de topacademie en hierin werden we gefilmd, zodra ik het heb zal ik het ook aan jullie laten zien! Na een leuke LOB zijn we met de hele bende van ellende naar Yume geweest en hebben we heerlijk sushi gegeten! Hierna ben ik nog even wezen skypen en dat liep iets anders dan gepland, ik ging rond 23:15 naar bed.

Vrijdag, 31-03-17.

Om 07:30 jah zo vroeg begon het wat te rommelen in de klassen whatsapp, op magister stond namelijk dat wij geen lessen zouden hebben?! Na een hoop na gevraag en geapp, bleken wij dus echt vrij te zijn! Intussen heb ik een deel afwas weggewerkt, staat er een kruidcake in de oven en typ ik rustig verder met mijn weekview.

Zaterdag, 01-04-17 en Zondag, 02-04-17.

Ja, normaal voeg ik deze dag niet samen. Maar aangezien ik het spannendste weekend ooit heb gehad, en dit in één tekst wou vertellen, vandaag dus wel.
Hier komt het, ik heb gewerkt.
Natuurlijk heb ik ook nog even koffie gedronken bij mijn ouders en heb ik een drankje gedaan met mijn zusje! Dus nee het was niet, eet, slaap, werk, repeat.

Wat hebben jullie gedaan dit weekend? Hebben jullie ook zoveel gewerkt? Laat het even weten in een reactie!

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 19 =