Werken, Werken en meer… ~ Weekview

Zoals de titel al zegt, deze week had maar één ding centraal staan. WERK! Momenteel tel ik al druk af nog maar 11 dagen tot een vrije dag en daarbij zitten dubbele diensten, oeps? Misschien hebben mijn plan kunsten mij toch tekort geschoten.

Maandag, 31-07-2017

Een vrije dag!! O wouw dat ik dat nog kan schrijven in de vakantie, hahaha ik sta er zelf gewoon van te kijken! Nu moet ik ook eerlijk zijn, ik heb deze dag ook benut als een vrije dag! Tot een uur of twee heb ik geprobeerd productief te doen tot mijn nek en hoofdpijn mij meenamen naar dromenland voor een uurtje! Hierna heb ik koffie gedronken en een gilmore girls marathon gehouden, moet kunnen toch?

Dinsdag, 01-08-2017

Ja, ik had er niet veel zin in. Vandaag beginnen betekend 15 dagen achter elkaar kei hard werken. Maar het is allemaal mooi werk, of eigenlijk ik vind het gewoon super werk! Geen wekker wat ik had late dienst, dit is toch altijd wel een pluspuntje hoor! Gewoon wakker worden wanneer je het er aan toe hebt? Of wanneer de bouwvakkers vinden dat je wakker moet worden. Voor mijn dienst heb ik wat op internet gesnuffeld maar dan houd het ook op!

Woensdag, 02-08-2017

Ook weer een late dienst voor vandaag, en in tegenstelling tot gister gebeurde er iets meer dan niksen en werken vandaag! Ik ging samen met mijn moeder naar het uitlaathondje Sietske, om met Fennah en haar een wandeling te maken. Deze wandeling duurde iets langer dan verwacht incl. het fietsen maar ik heb alles gered!

Donderdag, 03-08-2017

UGHH, laat-vroege diensten zijn niet mijn favoriet. Niemands favoriet denk ik… De wekker ging te vroeg, en ik had geen koffie in huis. Dat viel dus echt even tegen! Na een ochtendje werken, heb ik met een vriendin geluncht in de stad en een nieuw bedeltje voor mijn Pandora armband gekocht. Een hondje speciaal voor mijn trouwe viervoeten Fennah! ’s avonds? Was het weer tijd voor een gilmore girls marathon!

Vrijdag, 04-08-2017

Wat was ik blij dat ik begin deze week een bzzzt bzzzt melding kreeg dat mijn ochtend dienst niet meer doorging! Ik was al behoorlijk kapot en had dubbele dienst. Dus na een ochtend koffie drinken, boodschappen doen en schoonmaken. Kon ik de fiets pakken voor een rustige thuiszorg route. Ideaal als je iets vaker in een zelfde wijk zit, dan leer je de weg een beetje kennen en de zorgvragers!

Zaterdag, 05-08-2017

Wat moet ik nou voor leuks gaan vertellen over vandaag! Ik heb namelijk alleen maar gewerkt! En mezelf er toe gedwongen blogs te schrijven, aangezien er al een poosje geen nieuwe artikelen meer uit mijn vingers kwamen rollen.

Zondag, 06-08-2017

Ook vandaag mocht ik weer een dagje of eigenlijke en middagje werken! Eerst lekker uitslapen daarna wakker worden met een kop koffie en youtube. Ik pak zo de fiets naar werk en knal er nog even een dienst in! Hierna? Geen grote plannen! Hahaha waarschijnlijk word het netflix en chil.

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Ben je al op vakantie geweest? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
24 − 12 =