XXL – Een terugblik op 2017

Vandaag gaan we terug kijken op artikelen van afgelopen jaar, mijn ups en downs maar ook naar de leuke dingen. Wat heb ik allemaal gedaan? Waar kijk ik met plezier op terug?

Persoonlijk

laten we maar meteen met het lastigste beginnen, afgelopen jaar heb ik geprobeerd stil te staan bij wie ik nu daadwerkelijk ben en wie ik wil zijn. Ik begon met een artikel waar ik nog altijd trots op ben en wat ook wel wat heeft opgeleverd, ik heb het over dit artikel. Hierna heb ik steeds wat vaker over mijn persoonlijke stappen naar een ruimere comfort zone geschreven en deed ik uiteindelijk iets wat ik al best lang wou doen. Ik verfde mijn haar namelijk KNAL rood!

Kort hierna wist ik het allemaal even niet meer en schreef ik ‘verward en verslagen’ het artikel waar ik nog altijd kippenvel van krijg. Ik heb dit volgens mij eens voor gelezen in een Skype gesprek en toen kreeg bijna iedereen tranen of kippenvel. Dit gebeurde ook bij het artikel ‘Ben ik dan niets?’ ook een bericht wat mij nog altijd nauw aan het hart licht, en waar ik ook nog wel eens over twijfel kan hij niet beter offline?

Hierna kwamen er een hoop positieve persoonlijke artikelen online, onder andere deze. Hierin kon ik toch kwijt dat ik mij beter en vertrouwder met mezelf ging voelen.

Kort maar krachtig ben ik mezelf het afgelopen jaar steeds vertrouwder gaan voelen met mezelf en durf ik mijzelf steeds meer te uiten in nieuwe of andere situaties. Ik kan eindelijk met zekerheid zeggen dat ik trots ben op mijzelf!

Lifestyle

Er zijn zeker dingen die ik meer had willen posten het afgelopen jaar, denk bijvoorbeeld aan hotspots of challenges. Maar dit had misschien ook wel de persoonlijkheid van het afgelopen jaar weg gehaald, want hoe komt het dan nog echt over?

Ik ben dit jaar opzoek gegaan naar dingen die ik leuk vind om te doen, en waar ik graag meer van zou willen weten en kwam uit bij fotografie, niet alleen ik vind het leuk dat ik dit leuk vind maar mijn zusje vind dit ook super want nu kan iemand haar foto’s maken!

Hiernaast heb ik mij geprobeerd aan te passen aan een veganistische levensstijl, helaas lag dit mij niet goed en zat ik binnen een paar maanden bij de huisarts met te korten in mijn calcium en eiwitten. Hieruit is het besluit gekomen om flexitarische te gaan eten, wel ga ik veel bewuster om met dierlijke producten door deze ervaring.

Dan mogen we natuurlijk de TT-Nacht(en) niet vergeten, geweldige dagen die ik dit jaar met mijn zusje heb doorgebracht!

Ook heb ik het afgelopen jaar behoorlijk gewisseld van baantjes, en ben ik terecht gekomen bij ene plek die echt bij me past en waar ik het erg naar mijn zin heb. Wel moet ik toe geven dat ik het werken bij Tuinland nog altijd mis en dan voornamelijk mijn collega’s, jullie hebben me echt door dit jaar geholpen! Maar jullie waren niet de enige, de Topacademie heeft hier ook nog behoorlijk aan mee geholpen. Natuurlijk heeft ook mijn blog en het feit dat ik dingen van me af kon schrijven enorm geholpen, het verbeterde situaties en ik kon hier en daar mijn hart even luchten.

(blog) Doelen,

Wil je de doelen nog even bekijken voordat, je dit stukje gaat lezen je vind ze hier!

Allereerst FEESTJE! Ik heb al mijn sociale media doelen gehaald, op dit moment heb ik overal boven de 100 volgers/likes of iets wat daarop lijkt. Ook heb ik wel het gevoel dat ik meer gebruik ben gaan maken van mijn instagram, hiernaast blijft Facebook nog altijd een leerpuntje. Ook zou ik graag nog wat meer interactie willen creëren, maar daar heb ik jullie natuurlijk ook voor nodig!

Helaas, heb ik niet het volledige jaar extra artikels kunnen uploaden en ging ik er ook wel eens een poosje tussen uit, maar hierna kwam ik altijd weer vol goede moed weer terug!

Over mijn persoonlijke doelen kan ik zeggen dat ik ze heb behaald en dat dubbel en dwars!

Nieuw doelen?

Ik ga niet meer zulke concrete doelen stellen, ik ben dit jaar aan het afstuderen en wil daar voldoende aandacht in steken. Wel zou het mooi zijn als ik mijn sociale media volgers kan verdubbelen en hierop wat meer contact kan krijgen met mijn volgers!

Goedevoornemens

Hoewel ik mij hier meestal niet goed aan kan houden, heb ik dit jaar toch een goed voornemen voor mezelf gevonden! En ja hij is behoorlijk cliché!
Ik wil afvallen en het hardlopen van bijna 2 jaar terug weer oppakken, om weer ‘in shape’ te komen.

Heb jij nog een goed voornemen of doe je gezellig met mij mee? Laat het dan even weten in een reactie! Ook ben ik erg benieuwd hoe jullie 2017 was en wat jullie zoal beleeft hebben! Drop dat daar ook even!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
3 + 30 =