Ziekenhuis, Geld inzamelen en meer… ~ Weekview

Een week die ik alweer behoorlijk vol gepropt had, maar ook zeker een leuke week! Van onderzoeken, tot auto’s wassen en werken je leest het allemaal in de nieuwe weekview!

Maandag, 22-05-2017

Vandaag, had ik eerst een afspraak met Actium want mijn lekkende kraan werd eindelijk gemaakt dit kwam uiteraard niet uit hun maar door mijn drukke planning.
Hierna even rustig aan gedaan, om vervolgens naar mijn ouders te gaan en een kop koffie te drinken en mijn reis door te zetten naar het ziekenhuis voor een MRI scan van mijn knie. Eerlijk is eerlijk, eerst dacht ik dat die MRI wel mee viel maar guys die tunnel is echt heeel krap!

Dinsdag, 23-05-2017

Oeff, het is weer tijd voor school! Na school heb ik even gewerkt bij tuinland, en dat was vrijwel mijn dinsdag. Interessanter kan ik het niet maken!

Woensdag, 24-05-2017

Vandaag is de dag dat wij geld in gaan zamelen voor make-a-wish, mijn klas gaat binnenkort 150 KM fietsen om nog meer in te zamelen maar met legen handen komen we zeker niet aan! Zo’n 35 auto’s later vond iedereen het wel tijd om te stoppen en zijn mijn klas genoten naar de Mac gegaan terwijl ik alweer onderweg was naar de Tuinland om een dienst te draaien.

Donderdag, 25-05-2017

Ondanks dat het hemelvaart is, moest is toch aan de bak! Ik had een ochtend dienst in assen-oost, en zou daarna lekker ‘hangen’ met mijn zusje! Ook zijn we nog even naar het bos geweest met Fennah, en hebben we wat foto’s geschoten die ik weer kan gebruiken op mijn blog!

Vrijdag, 26-05-2017

Ik had het vandaag echt met mezelf te doen, ik had namelijk toe gezegd wel een ochtend en avond dienst te willen werken. Dit bleek achteraf geen goed idee te zijn want mijn knieƫn hebben het zwaar te verduren gehad!

Zaterdag, 27-05-2017

Goedemorgen! Eerlijk is eerlijk mijn nachtrust was bagger! Maar ik moet er weer uit. Om 9 uur begon mijn werkdag bij de Tuinland, eerst kassa banden schoonmaken en daarna de rest van de dag kassa draaien. Want in een lange broek in een kas behoorlijk warm is! Dus ’s avonds meteen het internet opgedoken en 2 korte broeken besteld (tot de knie) die hopelijk snel binnen zijn!

Zondag, 28-05-2017

Vandaag begon de dag behoorlijk gehaast, nadat mijn 2e wekker niet was gegaan! In alle stress sprong ik rond 7 uur uit bed, en om 7.30 werd ik al verwacht bij de eerste zorgvrager! Gelukkig een rustige dienst gehad, en hierna lekker met Anouk gelunched en geshopt! (lang leve koopzondag)

Dit was mijn week alweer! Zoals je hebt gelezen, weer een hele hoop werken maar ook leuke dingen genoeg! Wat hebben jullie deze week gedaan? Laat het weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 11 =