Daar ben ik weer!

De laatste tijd heb ik het druk gehad, niet gewoon een beetje druk maar super druk! Daarom heb ik in deze periode (bijna) niks van mijzelf laten horen ondanks mijn grote liefde voor het bloggen. Vandaag ga ik jullie even bijpraten wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurt in mijn leven!

Ik ben….. GESLAAGD!

Allereerst vieren we dat ik mijn diploma verpleegkundige naast mij op tafel heb liggen. De laatste maanden waren zwaar. Er waren veel onduidelijkheden of dingen die keer op keer afgekeurd werden (maar kantje boord goedgekeurd!). Als je mij op sociale media volgt heb je dit vast al wel meegekregen wat daar liet ik af en toe nog eens wat van me horen.
3 opdrachten en 3 grote examens moesten af in nog geen 20 weken, van te voren was de stress al enorm hoog maar tijdens de stage werd dit alleen maar groter en groter. Dit ook omdat ik naast de 32 uur stage nog rustig 8 tot 16 uur werkte. Ik heb weken met mijn handen in het haar gezeten omdat ik een andere doelgroep had dan de meesten, gelukkig heb ik met een hoop flexibiliteit alles tot een goede afloop kunnen brengen.

5 juli was het dan zover, de eed, het diploma en het speldje alles kon ik afleggen of in ontvangst nemen.

Een baan?!?

Omdat ik nu niet meer door het leven ga als student, maar er wel vaste lasten betaald moeten worden moest ik opzoek naar een baan. Nu werk ik al sinds mijn 2e jaars stage op Van Boeijen en hier heb ik dan ook een baan kunnen bemachtigen, op dezelfde plek als waar ik die stage uitvoerde mag ik nu aan de gang als begeleider! Wat dit wel betekend is meer vrije tijd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik soms niet helemaal weet wat ik hiermee aan moet! Mijn huis is inmiddels 4x schoongemaakt, boodschappen heb ik voorlopig ook niet meer nodig en nieuwe kleren al helemaal niet meer dus het word een beetje wennen aan de nieuwe situatie. Heb jij hier tips voor? Zet ze dan even neer in een reactie!

Nieuwe huisgenoot!

Flip en Tobias (de cavia’s) hebben er een hok genootje bij gekregen! Sinds 1 maandje woont Jack bij ons! Meer over deze koppeling en mijn cavia’s komt in een apart artikel terug.

Ik ga naar euhhh…. de sportschool!

Waar dit nou vandaan kwam is mij nog altijd even onduidelijk. Maar na een korte proefles met een vriendin heb ik een sportschool abonnement afgesloten iets wat ik al geruime tijd wou dus niet heel impulsief! Ik probeer 2x per week heen te gaan en heb een full body (mijn grootste nachtmerrie) schema gekregen die ik volg. Zouden jullie het leuk vinden hier updates over te lezen? Zet dat dan ook meteen even bij je tips neer!

Dat waren denk ik wel de belangrijkste dingen die gebeurt zijn de afgelopen maanden! Binnenkort een update over wat je kunt gaan verwachten op lifeandblog.nl en natuurlijk meer! Stay tuned!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 + 27 =