Een ode aan koffie

Het zwarte goedje wat in vele verschillende soorten te krijgen is, bonen, gemalen, met melk of zonder suiker het kan allemaal! De optische zijn ontelbaar, of mijn tel kunsten begin nu al te vervallen. Vandaag moet ik toch even mijn liefde voor dit zwarte goud aan jullie kwijt.

Zoals jullie weten ben ik werkzaam als verpleegkundige in de meervoudig beperkten zorg. Wist je dat nog niet dat weet je het nu! Voor we verder gaan in dit artikel, loop even naar de koffie machine, senseo of dolce gusto en zet even een bakkie voor jezelf.

Waar mijn liefde voor koffie vandaan komt…

Zo dan kunnen we nu verder! Vroeger mocht ik bij speciale gelegenheden al een kopje koffie verkeerd vooral bij bezoekjes aan oma. Ondanks dat dit meer melk dan koffie was vond ik het heel lekker. Later begon ik met koffie met melk en suiker. Precies zoals mijn ouders het ook drinken. Dit heb ik ongeveer 2 jaar gedaan tot het moment dat ik op mijzelf ging wonen hier heb ik afgebouwd naar zwarte koffie, en dat ging eigenlijk vrij wel automatische. De suiker en later de melk verdwenen en dat hoef ik ook echt niet weer in mijn koffie! BAHH!

Bron.

Omdat ik dus echt hou van mijn koffie en regelmatig wat nieuws wou proberen, won ik via vakantie veilingen een dolce gusto. op dat moment had ik 3 koffie zet apparaten op het aanrecht staan en heb ik die voor filterkoffie weg gedaan. Ik ben immers maar alleen en bezoek kan ook prima senseo of dolce gusto drinken. Ondanks dat de dolce gusto het niet het goedkoopste is, kan ik me toch uitleven met nieuwe smaakjes en opties.

@ Anouk ik weet dat je dit leest, 80% van de smaakjes hier in huis zijn van jou!

Hoe je het ook bekijkt, mijn dag begint vaak met koffie, het ermee afsluiten dan weer niet wat ik ben ook verzot op mijn slaap! Vandaar mijn ode aan koffie.

Drinken jullie vaak koffie? of heb je er absoluut niks mee? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 + 28 =