Over mij

Je bezoekt deze pagina vast omdat je wilt weten wie er achter dit blog zit, en waarom ik dit blog heb?

Nou dat zal ik je vertellen, mijn naam is Carmen en ik ben 21 jaar jong! Dat houd dus in dat ik volgens de wet volwassen ben, maar de maatschappij hier nog wat anders over denkt.

Mijn hobby’s zijn best toepasselijk op mijn blog want dit zijn, bloggen (duhh) , fotografie en netflix kijken. (Hmmm, ik weet niet zeker of je het laatste wel een hobby kunt noemen maar er gaat wel veel mijn vrije tijd in zitten.) en de laatste tijd ben ik ook steeds meer bezig met creatieve dingen, als scrapbooking en verven op nummer.

Ik ben afgelopen zomer geslaagd als verpleegkundige, en ik werk binnen de meervoudig beperkten zorg. De woning waar ik werkzaam ben, is ook mijn stage plek geweest in mijn 2de leerjaar en ik heb er op en af vakantie werk gedaan.

Waarom bloggen?

Hoe ik mijn blog ben begonnen is eigenlijk niet zo moeilijk, Vanaf kleins af aan heb ik al verschillende blogs gehad. Ik heb deze alleen nooit doorgezet omdat ik na een poosje gedemotiveerd raakt. Uiteindelijk begon ik dit toch wel te missen, en ben ik begonnen op www.lifeandcook.blogspot.nl intussen groeit mijn blog met de dag en gaan we verder op lifeandcook.nl. Nu betekend mijn naam ‘Leven en Koken’, leven is niet heel moeilijk weg te zetten. Maar het koken wel, omdat er in het bedenken van recepten, deze uitwerken, en publiceren erg veel tijd gaat zitten en die tijd had ik helaas niet meer. Hierdoor heb ik besloten mij meer te richten op ‘life’. De overstap naar lifeandblog.nl waar jij intussen aan het snuffelen bent kwam toen al gauw om de hoek kijken! Inmiddels zijn we alweer een poosje verder, en blijft mijn blog zich richten op het kopje life. Voornamelijk mijn leven, want ook persoonlijke verhaaltjes gaan jullie hier vaker voorbij zien komen.

Contact opnemen met mij kan via mijn verschillende social media accounts of via een e-mailtje aan info@lifeandblog.nl