Veranderingen horen erbij

Zoals jullie vast wel hebben gezien heb ik alle oudere berichten van mijn blog en Facebook pagina verwijdert. Ik wil veranderingen maken, in mijn manier van bloggen in de onderwerpen en hoeveelheid. Maar ook in mijn eigen leven wil ik veranderingen doorvoeren, ook ging dat tot nu toe niet zonder vallen en opstaan. Vandaag meer over de veranderingen die op dit moment plaats vinden zowel online als offline!

Online veranderingen,

Tsja wat raar eigenlijk dat ik zonder pardon alles heb verwijdert, ondanks een kleine waarschuwing op Facebook en Twitter koos ik ervoor geen enkel artikel over te houden. Elke keer als ik terug las op mijn blog was ik niet tevreden. Wel over een paar artikelen (noem 5 van de 95) maar lang niet over alles! Omdat ik mijn blog meer als dagboek en kijk in mijn leven wil gaan gebruiken en minder voor de lifestyle artikelen die al 100 keer voorbij komen op het internet, ga ik mijn blog voortaan ook een persoonlijk blog noemen athans als je het beesje zo nodig een naam wil geven. Natuurlijk kan hier een keer een ‘wat staat er op mijn telefoon’ of tag in voor komen maar ik wil zoveel mogelijk jullie laten zien wat er in mijn leven speelt en gebeurt en vooral wil ik gaan schrijven over dingen die voor mij belangrijk zijn. Hierbij kun je denken aan persoonlijke dingen die spelen in mijn leven en informatie of DIY voor mijn diertjes.

Ook de upload tijd gaat veranderen! Niet dat ik me hier de laatste tijd aan gehouden heb maar toch om jullie een beetje zekerheid te geven wanneer je hier iets nieuws kunt vinden. Hierom zet ik nu blauw op wit, dat er op zaterdag om 18:00 een nieuw artikel te vinden is op lifeandblog.nl!!! (Hier mis ik nu even het *cheerleader* poppetje van MSN)

Offline veranderingen,

Offline is er de afgelopen tijd zoveel verandert, met het behalen van mijn diploma ben ik helemaal klaar met school. Hierdoor werk ik nu ongeveer 24 uur per week maar komt er een hoop vrije tijd vrij! Ik wil hierin meer tijd vrij maken voor mijn vrienden en vriendinnen. De laatste tijd hebben we weinig contact gehad maar dat word meer!

Ook heb ik voor mezelf doelen opgesteld, doelen die nu mijn leven een stuk minder druk is makkelijk haalbaar zijn. Heb ik ze behaald dan mag ik mezelf belonen met iets lekkers of een leuk kledingstuk, zo niet helaas! Op deze manier wil in onder andere elke dag een half uur wandelen met Fennah (na haar herstel), meer schoonmaken in huis en hierin regelmaat krijgen. Ik wil ook boodschappen gaan doen op de markt want dit is veel goedkoper! Zeker met 3 van die cavia’s in huis.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 1 =