Woonwinkelen – Shoplog (Kwantum, Tuinland, Action)

Ik weet het, ik heb mij weer eens niet aan mijn blog afspraak met mijzelf gehouden stoute Carmen! Maar ik ben er wel weer en vandaag met een shoplog. Mocht je mij volgen op twitter heb je het waarschijnlijk al wel voorbij zien komen, maar zo niet dan komt hier even de toelichting!

Het afgelopen jaar ben ik erg bezig met stukje bij beetje mijn huis veranderen in mijn huisje, meer sfeer en meer van mezelf. Toen ik hier kwam wonen was ik 18 jaar en heb ik een hele hoop spulletjes van familie gekregen om kosten te besparen. De eerste periode maakte het mij niet zoveel uit. Maar omdat ik nu meer thuis ben wil ik toch een plekje wat aanvoelt als mijn thuis!

Laten we nu maar eens beginnen met de shoplog!

Bovenstaande klok kocht ik bij de kwantum voor €5 euro. Hij was er in het zwart en in het wit, maar omdat ik vooral lichte kleuren op mijn muren heb koos ik voor de zwarte. Je moet wel elke dag even boven op de klok op de knoppen drukken om de dag en datum aan te passen!

Al een poosje was ik opzoek naar een zo geheten schapenvacht, maar dan geen echte en één voor een redelijke prijs. Deze was €9 euro en komt ook bij de kwantum weg!

Ik werd helemaal verlieft op dit plantenhuisje van de Tuinland, en hij was ook nog eens met 50% korting! De plantjes die erin zitten waren €1,50 per stuk. Volgens mij heb ik voor het totaal van het huis (incl. oppotten) 12 euro betaald.

Het waxinelicht houdertje komt bij de kwantum weg, en kon natuurlijk niet ontbreken in combinatie met het plantenhuisje! Hiervoor telde ik €3 euro neer.

De spaarpot in de vorm van een beertje komt weg bij de action, en was iets wat ik al een poosje wou aanschaffen de laatste tijd zwerft mijn kleingeld door het huis en daar werd ik gek van en zo staat het ook nog een beetje leuk! Ik betaalde €1,59 hiervoor.

 

Later heb ik nog lampjes toegevoegd die ik nog had liggen onder een stolp, deze komen bij de action weg en heb ik vorig jaar al aangeschaft.

 

De laatste aankoop waren nieuwe tafeltjes. Ik had een hele poos een tafeltje van Ikea staan maar daar was ik inmiddels wel zo zat van!

Het zwarte tafeltje komt van de kwantum (GOH!) en koste me €5 euro. De witte komt hoe verrassend ook weg bij de kwantum en was €7 euro. Deze staan niet meer op de site, dus helaas geen linkjes!

Het waxinelicht houdertje komt van de action en koste me €0,99 euro, hiervoor paste hij er te perfect bij.

En hier houd het dan wel weer op! We zijn ook nog naar wat kringloop winkels geweest maar daar zijn we helaas niet zo goed geslaagd.

Wat doen jullie eraan om je huis weer najaars ready te krijgen?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
19 − 7 =